Nykredits kunder er igen blandt de mest tilfredse

Par til møde med rådgiver

Nykredits kunder rater igen Nykredit højt i årets måling af kundetilfredsheden i banksektoren. Det viser ny måling fra EPSI Rating.

Kundetilfredsheden stiger blandt Nykredits privatkunder, selvom tilfredsheden falder i branchen som helhed. Nykredit ligger ligesom sidste år på en solid tredjeplads over privatkundetilfredsheden i Danmark med en score på 73,2. Det er langt over branchens gennemsnit, der ligger på 66.

Samme tendens ser vi hos erhvervskunderne, der er så tilfredse, at Nykredit kommer ind på en førsteplads i branchen. Her er scoren på 71,2, mens branchegennemsnittet ligger på 66,6.

Forskellige kunder, forskellige behov

Mens privatkunderne især kvitterer for stærke produkter og service samt en stærk bæredygtighedsprofil, sætter erhvervskunderne pris på Nykredit som stærk strategisk sparringspartner. De fremhæver især medarbejdernes faglige kompetencer og imødekommenhed.

Bæredygtigt fokus

Nykredit går igen frem i kundernes vurdering af bankens bæredygtige profil – både blandt privatkunder og erhvervskunder. Men Nykredit ligger også godt over branchegennemsnittet i spørgsmålene om at stræbe efter økonomisk fremgang uden negativ social eller miljømæssig påvirkning og ved at tage samfundsansvar.

Hvis du vil høre mere, kan du blive kontaktet af en rådgiver via knappen herunder.

Sådan foregår EPSI-målingen

  • Analyseinstituttet EPSI gennemfører hvert år en måling af kundernes tilfredshed med deres daglige bankforbindelse. Målingen afdækker banksektorens ry blandt privat- og erhvervskunder.
  • Målingen er foretaget i perioden 22. juni – 18. august 2023.
  • Målingen er baseret på interviews med 2.489 danske privatkunder og 1.674 danske erhvervskunder.

Relaterede Artikler

Bolig | 4 min

Tusindvis af boligejere har fået forkert skatterabat

Flere end 75.000 boligejere har fået tildelt en forkert skatterabat og er derfor blevet opkrævet for lidt i boligskat. Se, hvordan du skal forholde dig, hvis du er en af dem.
Privatøkonomi | 3 min

Nykredit sætter indlånsrenten op

Er du privatkunde med din økonomi samlet i Nykredit, kan du se frem til at få 1,75% i rente på din lønkonto. Samtidig gør vi det endnu mere attraktivt for dig at spare op, fordi renten på opsparingskonti også bliver sat op.
Bolig | 3 min

Sommerhus: Hvor meget kan du købe for?

For mange af os er sommerhusferier en del af vores barndomsminder. Det er ikke så sært, for i alt ligger der ca. 220.000 sommerhuse spredt langs kysterne i Danmark. Drømmer du om et sommerhus, så læs med og få et bud på, hvor meget du kan købe for.